Apple rozširuje pozáručný servis pre vybrané MacBooky Pro

Apple dnes predĺžil svoj pozáručný program na opravu grafických kariet vo vybraných MacBookoch Pro, po novom platí do konca tohto roka, alebo do štyroch rokov po kúpe zariadenia.

Program, ktorý sa týka vybraných 15 a 17-palcových MacBookov Pro predávaných medzi februárom 2011 a decembrom 2013, bol pôvodne spustený presne pred rokom a vypršať mal už koncom budúceho týždňa.

Spoločnosť Apple zistila, že v malom percente systémov MacBook Pro sa môže zobrazovať skreslený obraz, nemusí sa zobrazovať žiadny obraz alebo môže dochádzať k neočakávanému reštartovaniu systému.

Systémy MacBook Pro, ktorých sa tento problém týka, spoločnosť Apple alebo autorizovaný poskytovateľ servisných služieb pre produkty Apple bezplatne opraví.

Pozáručný program je teraz predĺžený až do 31. decembra 2016, prípadne do štyroch rokov po kúpe MacBooku. Pre bližšie informácie navštívte podporné stránky Applu, kde sa dozviete, ktorých modelov sa chyba týka a ako postupovať v prípade opravy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.