Apple Music pre Android dostal update, pridáva funkcie z iOS verzie

Apple aktualizoval svojho Apple Music klienta pre telefóny s Androidom, pridáva funkcie, ktoré boli na iOS od začiatku – podporu pre videá a rodinné predplatné.

Používateľa si tak po novom budú môcť aktivovať rodinné predplatné za 8,99 € aj priamo na svojom Android telefóne. A aj keď nejde o najdôležitejšiu súčasť služby, pridaná bola aj podpora pre video obsah od hudobných videoklipov až po celé záznamy z koncertov. Zdá sa, že Apple sa z videí snaží urobiť jeden z hlavných pilierov streamovacej služby, nedávno pridal do ponuky hudobný dokument od Vice a hovorí sa taktiež o seriáli s rapperom Dr. Dre.

Apple Music pre Android v mnohom až teraz dohnal svojho brata na iOS, no aplikácia disponuje taktiež niekoľkými vlastnými funkciami špecifickými pre platformu od Googlu. Vo februári pribudla možnosť ukladať hudbu aj na externé SD karty a minulý mesiac Apple pridal widget na domovskú obrazovku.

Apple Music si môžete stiahnuť zadarmo na Google Play Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.