Apple má nový kanál na Twitteri

Potom, čo začal Apple poskytovať podporu prostredníctvom sociálnej siete Twitter pre hudobnú službu Apple Music @AppleMusicHelp, nasleduje teraz @AppleSupport.

Nová technická podpora na Twitteri nepomáha len s problémami týkajúcich sa hudobnej služby, ale tiež aj vo všeobecných otázkach ohľadne iPhonu, iPadu, iOS, Mac OS X alebo Apple Watch.

https://twitter.com/AppleSupport/status/705377245578199040

Súčasne poskytuje tiež rôzne tipy a triky pre zariadenia.

Spoločnosť Apple a jej vrcholný predstavitelia sú mimoriadne aktívni práve na Twitteri, môžeme spomenúť napríklad Phila Schillera, Eddyho Cuea alebo generálneho riaditeľa Tima Cooka.

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?