Apple dostane ocenenie za zachovanie historických budov v New Yorku

Nezisková spoločnosť na ochranu newyorských pamiatok, New York Landmarks Conservancy, plánuje Apple oceniť za jeho pomoc v uchovávaní historických mestských budov, v ktorých postavil svoje predajne. Apple má na Manhattane hneď niekoľko ikonických obchodov, štyri z nich sú pritom situované priamo v historických stavbách.

Patrí medzi ne predajňa v historickej budove banky na Upper East Side, vlakovej stanici Grand Central, na ulici W. 14th St a štvrti SoHo. Organizácia si cení snahu spoločnosti “zachovať, obnoviť a nájsť nové využitie historickým budovám” stavbou predajní, ktoré “zlučujú špičkovú technológiu a uznávanú architektúru”.

Pozrite si galériu všetkých štyroch historických predajní Applu nižšie.

apple-store-upper-east-side1 apple-store-upper-east-side2 apple-store-grand-central1 apple-store-grand-central2 west14thstreet_hero_medium_2x.0 west14thstreet_gallery_image2_medium_2x.0 apple-store-soho

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.