Apple Campus 2 už začína naberať reálne kontúry

Práce na novom sídle spoločnosti Apple, známeho aj ako vesmírna loď, naďalej prebiehajú v plnom prúde a finalizovať by sa mali koncom tohto roka. Hrubé rysy campusu sa však začínajú črtať už teraz. Väčšina kruhovitej hlavnej budovy je už kompletná a minulý mesiac sa na ňu začali inštalovať zaoblené sklenené panely.

Žeriavy teraz pracujú na stavbe strechy komplexu, ako aj podzemného auditória, ktoré bude slúžiť na predstavovanie nových produktov spoločnosti. Na vrchu jedného poschodového parkoviska sa taktiež už nachádzajú solárne panely, ktoré budú celý areál zásobovať čistou energiou. Na progres výstavby sa môžete pozrieť z oblakov v detailnom videu nižšie.

Celý komplex o rozlohe 260 tisíc metrov štvorcových bude okrem hlavnej budovy a auditória obsahovať tiež obrovské fitness centrum, špeciálne centrum pre návštevníkov a rozsiahle sady s ovocnými stromami. Stavba by mala byť dokončená už v októbri 2016.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.