Ako by mohol vyzerať iOS 10 – rozšíriteľné ovládacie centrum, nočná téma, Siri API a ďalšie

O iOS 10 toho zatiaľ veľa nevieme, no dizajnér Sam Beckett prišiel s ďalším konceptom, ktorý ukazuje, ako by pripravovaný systém mohol vyzerať.

Beckett sa tentoraz spojil s blogerom Federicom Vitticim z MacStories. Ten spracoval rozsiahly “wishlist” funkcií, ktoré by rád v ďalšej generácii operačného systému videl. Ide o celkom triezvy a dobre premyslený zoznam užitočných funkcií, ktoré by Apple do iOS 10 celkom realisticky mohol pridať.

Zoznam zahŕňa napríklad upraviteľné Ovládacie centrum, v ktorom môžete meniť poradie a funkcionalitu jednotlivých tlačidiel, celosystémovú tmavú tému a Siri API rozhranie pre aplikácie tretích strán. Prítomné sú taktiež drobnejšie, no rovnako užitočné funkcie ako rozšírené náhľady v Správach, prehliadač dokumentov z iCloud Drive a vylepšenia pre Split View multitasking na iPade.

To najlepšie si môžete pozrieť na videu vyššie, celý zoznam s podrobným popisom zas nájdete na stránkach macstories.com.

ios-10-concept-macstories

Koncept: Pokročilé Ovládacie centrum pre iPhone

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.