Značka Breitling vyrába hodinky, ktoré sú kompatibilné s vaším iPhonom

Apple nie je jedinou spoločnosťou, ktorá sa rozhodla vyrábať drahé hodinky schopné komunikovať s vaším iPhonom. Luxusná značka Breitling sa rozhodla urobiť rovnaký krok vpred. Model B55 Connected je prvým pokusom o vytvorenie hodiniek, ktoré sa dokážu spárovať s iPhonom. O hodinkách informuje stránka iMore. Keďže tieto hodinky zatiaľ neposkytujú funkcie ako napríklad telefonovanie, je potrebné stiahnuť si aplikáciu, ktorá synchronizuje obsah vášho iPhonu s hodinkami.

Breitling iPhone

Analógový digitálny displej, synchronizácia dôležitých dát, akými sú nastavenia času, budík, nastavenia displeja, nočný režim a časové zóny, sú len niektoré z predností hodiniek B55 od značky Breitling. Na synchronizáciu s iPhonom využívajú Bluetooth LE, ale hlavné prvky hodiniek sú stále švajčiarske. Obsahujú dokonca aj „superquartz“, ktorý je špecifický pre značku Breitling a zaručuje presnosť a udržanie času.

Samozrejme, nejde o hodinky, ktoré budú priťahovať masy, ale je to veľmi zaujímavý produkt, po ktorom pokukuje nejeden človek. Zatiaľ nie je známe ako hlboko budeme musieť siahnuť do svojich peňaženiek, no blížiaca sa konferencia vo Švajčiarsku by nám to mala ozrejmiť.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.