Zlepšite chladenie vašich MacBookov s novými dokmi SVALT

Pri bežnom používaní MacBookov sa o dodatočné chladenie nemusíte starať. Pri ich vysokom výkone a širokým možnostiam využitia však dnes mnohým používateľom nahradzujú domáce počítače jednoducho za pomoci externého displeja. Pri náročnejších úlohách tak môže dochádzať k ich zahrievaniu, a ak sa rozhodnete používať len externý displej a MacBook zatvoríte, obmedzí sa aj cirkulácia vzduchu. Preto na trhu existujú špeciálne chladiče, ktoré sa majú postarať o dostatočné chladenie MacBookov aj v takýchto podmienkach. Na CES 2015 predstavila nové produkty v tejto kategórii spoločnosť SVALT. Tá sa zamerala na doky pre MacBooky, ktoré v nich „stoja“.

Obsahujú aj aktívne chladenie, vďaka čomu majú priniesť vyšší výkon procesora (až 129 %), keďže nebude musieť byť obmedzovaný pri vyššom zahrievaní. Chladenie má byť s týmito dokmi lepšie až 12-násobne. Lepšie chladenie by malo predĺžiť aj životnosť vášho MacBooku. Podrobnosti o zvýšení výkonu a možnosť predobjednávok, ktoré budú sprístupnené v obmedzenom počte vo februári, nájdete na oficiálnych stránkach. Cena ešte nebola pevne stanovená.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.