Zľavové karty – Karty po ruke

(Tlačová správa) Všetky zľavové, vernostné a klubové karty po ruke…

Chcete mať istotu, že máte všetky karty neustále po ruke?

Odhalili ste i Vy príťažlivosť vernostných kariet? Tiež máte ten pocit, že pri ich počte častokrát strácate orientáciu? Ak sa svojich výhod nemienite vzdať len preto, že pomocou Vašej peňaženky či obalu na doklady už nedokážete riešiť ich umiestnenie, máme tu pre Vás riešenie… celkom jednoduché a zadarmo! Nová aplikácia ZĽAVOVÉ KARTY Vám zabezpečí prehľadné usporiadanie Vašich zľavových, vernostných a klubových kariet na jedinom miesto – vo Vašom mobile! Získate tým nielen dokonalý prehľad o svojich kartách, ale i jedinečnú príležitosť využiť ich kedykoľvek a bez akýchkoľvek obmedzení u svojho predajcu či obchodného partnera. Nevzdávajte sa svojich výhod! Budujte si status verného zákazníka! Neobmedzujte sa v slobode výberu! Zbierajte karty, čo Vám mobil stačí!

Ako to celé funguje?

Aplikácia Vám umožní načítanie a uloženie Vašich zľavových, vernostných a klubových kariet, ktoré v tejto podobe môžete bez problémov využívať. Celé je to zábava – odfotíte si prednú stranu karty, pridáte vlastný názov, zaradíte do príslušnej kategórie a načítate čiarový kód. Karty sú Vám takto plne k dispozícii a Vy ste dokonale pripravení na ich užívanie bez stresu a zdĺhavého vyhľadávania v ich fyzickej forme.

PastedGraphic-4

Ako aplikáciu používať?

Ak sa dostanete na dosah ruky (mobilu ☺) k nejakej príležitosti profitovať zo svojho nákupu, vyberte zo zoznamu vo Vašej aplikácii ZĽAVOVÉ KARTY požadovanú kartu. Zvoľte zobrazenie veľkého kódu, ktorý je ľahko čitateľný pre každú čítačku kódov a v tom okamihu začínate užívať všetky svoje výhody, ktoré Vám vlastníctvo karty zaručuje.

Kde ZĽAVOVÉ KARTY nájdete?

Najhorúčejšia novinka od vývojára Mymedia s.r.o. je k dispozícii pre iOS alebo pre Android. V operačnom systéme iOS môžete okrem slovenskej verzie využiť aj českú (Slevové karty) či anglickú verziu (Loyalty iCards). K jej používaniu potrebujete len necelých 9 MB priestoru a pár minút času vyhradených na nahratie svojich kariet do aplikácie. O Váš komfort pri využívaní aplikácie sa postaráme my.

Aplikáciu si môžete zadarmo stiahnúť v App Store.

komentár
  1. Dobrý deň, po aktualizácii softwéru iPhonu 7 na verziu iOS 14.5.1, nejde otvoriť aplikáciu “zľavové karty” hlásenie vyžaduje aktualizáciu aplikácie “vývojár musí vytvoriť aktualizáciu kompatibilnú s touto verziou iOS”. Prosím o pomoc – ako to môžem aktualizovať?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.