Zľava: 4 iOS aplikácie teraz zadarmo

V článku nájdete niekoľko aplikácií, ktoré sú momentálne zadarmo. Upozorňujeme, že ponuka trvá zvyčajne iba chvíľu, preto si aplikácie treba stiahnuť hneď, ako sa vám zapáčia.

Uber Success Plan

plan1 plan2 plan3

S tou aplikáciou si môžete naplánovať všetko, čo potrebujete, či sa to týka osobného alebo pracovného života. Aplikácia vám pomôže vizualizovať vaše ciele a zaradiť ich pre lepšiu prehladnosť do kategórií. Pri všetkych cieľoch si nastavíte termín dokončenia, prioritu, motiváciu a vytvori sa vám akčný plán.

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Hindsight

his1ä his2 his3

Chcete mať prehľad v čase, ktorý strávite pri svojich aktivitách. Aplikácia Hindsight pre vás zaznamená a vytvori prehľad času stráveného napríklad pri bicyklovaní, meditácii, u lekára alebo telefonovaní. Merať môžete čokoľvek. Všetky aktivity sa vám zaznamenajú do prehľadného zoznamu.

Predtým za 1,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Easy Spending Expense Tracker

fin1 fin3fin2

Majte svoje financie pod kontrolou. Táto jednoduchá a efektívna aplikácia vám pomôže udržať prehľad v tom, na čo mínate a aká je vaša bilancia peňazí v peňaženke. Stačí iba pridať príjmy a výdavky a čiastka sa vám automaticky priráta alebo odráta z celkového rozpočtu. V histórii si viete pozrieť prehľad minulých transakcií.

Predtým za 1,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Sue and the Shadow

sue1 sue2 sue3

Originálny grafický román pre čitateľov všetkých vekových kategórií. Zábavné čítanie trochu strašidelných príbehov. Hlavnou postavou je Suee, ktorá nie je úplne bežným dievčatkom. Hneď prvý deň v škole, sa na ňu nalepí tieň, ktorý ju nie a nie opustiť. Prežijú spolu množstvo zaujímavých udalostí. Aplikácia vás prevedie štyrmi epizódami komixového príbehu s desivým hudobným doprovodom.

Predtým za 4,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.