WhatsApp pre iOS prináša online telefonovanie

Jedna z najobľúbenejších sietí na odosielanie krátkych správ na svete, WhatsApp, teraz prináša novinku sľúbenú ešte minulý rok. Okrem odosielania krátkych správ tak už môžete cez WhatsApp využívať aj VoIP, teda online telefonovanie. Samozrejme, telefonovanie je úplne zadarmo, využíva len dáta, či už cez Wi-Fi alebo mobilnú dátovú sieť vášho operátora. WhatsApp vlastnený Facebookom sa tak vyrovnáva konkurencii ako Facebook Messenger, Skype či FaceTime Audio, teda službám, ktoré už online telefonovanie podporujú. Nová verzia iOS aplikácie taktiež prináša lepšiu podporu zdieľania v iOS 8, jednoduchšie zdieľanie fotografií, možnosť odosielať viac videí naraz s možnosťou orezania či otočenia. Telefonovanie sa sprístupňuje postupne všetkým používateľom.

WhatsApp môžete sťahovať zadarmo z App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.