Tidal vydal nového desktop klienta pre Mac

Len zopár dní pred predstavením novej hudobnej služby od Apple, vydáva konkurenčný Tidal pod taktovkou Jay-Z natívneho klienta pre Mac a Windows. Program je zatiaľ len v bete, no konečne so sebou prináša plnú funkcionalitu mobilných aplikácií. Služba bola predtým na Macu dostupná len cez web, pritom ak ste mali záujem o lossless streaming, jeden z hlavných ťahákov Tidalu voči ostatným službám, museli ste siahnuť po prehliadači Chrome. Nová appka podporuje aj gapless prehrávanie bez medzier medzi skladbami, ovládanie media klávesami a zdieľanie cez AirPlay.

Zdroj: 9to5MacExkluzívny obsah interpretov, ktorým sa Tidal neustále chváli, prichádza v podobe integrácie služby Ticketmaster. Používatelia si budú môcť pozrieť nadchádzajúce dátumy koncertov a priamo v aplikácii kúpiť lístky. K dispozícii bude aj predpredaj a rôzne zľavy. Tidal prináša taktiež aj zaujímavú zľavu pre študentov, ktorá znižuje cenu predplatného na polovicu. Bohužiaľ na to potrebujete univerzitnú emailovú adresu končiacu na .edu, ku ktorej sa mimo USA nedostanete. Malým vizuálnym updatom prešla aj mobilná aplikácia pre iOS a  Android.

Nového klienta môžete sťahovať na oficiálnej stránke.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.