Takto budú vyzerať Steve Jobs a Steve Wozniak v pripravovanom filme Steve Jobs

Natáčanie filmu Steve Jobs podľa rovnomenného autorizovaného životopisu je v plnom prúde. Po obrázkoch z príprav filmového štábu v rodnom dome Steva Jobsa tu máme rovno fotografie hercov v hlavných úlohách – Michaela Fassbendera ako Steva Jobsa a Setha Rogena ako Steva Wozniaka. Tie boli zhotovené pri natáčaní scén vo Flint centre v Cupertine. Samotný film by sa mal točiť okolo troch významných okamihov v histórii Apple a Steva Jobsa – predstavenie počítača NeXT, originálneho iMacu a napokon prvého iPodu. Zo známych hercov sa vo filme objavia ešte Kate Winslet ako jedna z pôvodných zamestnankýň Apple, Joanna Hoffman, a Jeff Daniels ako bývalý riaditeľ Apple John Sculley.

Vykompenzuje M. Fassbender menšiu podobnosť lepším hereckým výkonom? Zdroj: MailOnline

Najväčšia pozornosť však bude určite venovaná hlavnej úlohe, ktorú údajne kvôli jej náročnosti odmietlo niekoľko známych hercov ako Leonardo DiCaprio a Christian Bale. Michaela Fassbendera môžete poznať napríklad z filmov X-Men, no podľa mnohých sa na Jobsa veľmi nepodobá. Čakanie na tento film si môžete skrátiť pri filme jOBS (2013). Nemá síce licenciu na autorizovaný životopis Steva Jobsa, no Ashton Kutcher v hlavnej úlohe je mladému Stevovi Jobsovi veľmi podobný.

Steve Jobs a Steve Wozniak v pripravovanom filme

Steva Wozniaka si zahrá Seth Rogen známy najmä z komédií. Zdroj: MailOnline

komentáre
  1. To teda nepodobá, Kutcher bol dost podobný, hlavne v začiatočnej scéne pri predstavovani iPodu. Neveril som však, že sa bude Kutcher vôbec podobať a dokazal to celkom dobre. Tak som dúfal, že aj Fassbender sa trocha preonačí ako Kutcher, avšak teraz keď pozerám, tak som sklamaný. Je od toho míle ďaleko oproti Kutcherovi.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.