Slovensko nepatrí do druhej vlny rozširovania dostupnosti Apple Watch

Ak patríte k fanúšikom Apple čakajúcim na to, kedy si budú môcť kúpiť Apple Watch na Slovensku, máme pre vás zlé správy. Nádej, že sa Slovensko či Česká republika objavia v druhej vlne rozširovania dostupnosti Apple Watch, je minulosťou. Apple totiž oznámil druhú vlnu krajín, v ktorých spustí predaj Apple Watch o tri týždne, 26. júna. Patria k nim Južná Kórea, Mexiko, Singapur, Španielsko, Švajčiarsko, Taiwan a Taliansko, teda celkom sedem nových krajín. Apple Watch tu budú dostupné online aj cez kamenné predajne Apple a autorizovaných predajcov.

Apple taktiež oznámil, že aj v pôvodných krajinách, kde sa už Apple Watch predávajú, spustí do dvoch týždňov tradičný predaj. Pôvodne totiž bolo možné Apple Watch objednať len online, v obchodoch sa nepredávali. Všetky májové objednávky s výnimkou 42 mm Space Black Stainless Steel modelu so Space Black Link náramkom budú zákazníkom doručené do dvoch týždňov.

Ostáva len dúfať, že sa v tretej vlne rozširovania dostupnosti Apple Watch objavia aj Slovenská a Česká republika.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.