Showtime prináša svoje seriály a filmy na iOS a Apple TV

Aj keď televíznu službu od Apple na WWDC 2015 s najväčšou pravdepodobnosťou neuvidíme, je pravdepodobné, že tu bude spomenutá nová streamovacia služba Showtime. Ide o dcérsku spoločnosť CBS, ktorá tak po prvý raz sprístupní majiteľom iOS zariadení a Apple TV svoje televízne seriály a filmy bez toho, aby za to museli platiť televíznej káblovej spoločnosti. Prístup ku všetkému obsahu bude výhradne online a partnerstvo Apple a CBS zabezpečuje exkluzivitu pre Apple zariadenia. Spustenie služby 12. júla bolo oficiálne potvrdené, cena je 10,99 USD mesačne. V tomto čase začínajú aj nové série obľúbených seriálov Showtime, Ray Donovan a Masters of Sex. Showtime ďalej ponúka seriály ako Homeland alebo Dexter.

Showtime má mnoho spoločného s HBO Now. V oboch prípadoch ide o online predplatné obsahu, ktorý bol predtým dostupný len cez káblovú televíziu. Aj HBO Now malo spočiatku exkluzivitu pre Apple zariadenia, pričom cena je stanovená na 14,99 USD. Zákazníci si tak môžu vyskladať balík podľa svojich chutí, avšak zdá sa, že pri týchto cenách sa cena rýchlo priblíži tej, ktorú si určujú káblové televízie. Zaujímavé bude sledovať, ako prípadne zamieša karty online predplatné televízie priamo od Apple.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.