Scott Forstall je potešený, že Apple naďalej vytvára skvelé produkty

O bývalom viceprezidentovi vývoja iOS, Scottovi Forstallovi, ktorý odišiel z Applu v roku 2012, po tom ako Tim Cook reštruktualizoval vedenie spoločnosti kvôli lepšej spolupráci jednotlivých divízií, sme až doteraz veľa noviniek nepočuli. Forstall údajne pracoval ako filantrop a rádca rôznych startupov, medzi jeden z nich patril aj populárny “Snapchat”:https://www.macblog.sk/…ll-8922.html. Tento rok taktiež vyšla na povrch informácia, že sa ako koproducent podieľa na broadwayskom muzikáli Fun Home. Nedávne “interview”:http://www.wsj.com/…g-1431306761 s Wall Street Journal popisuje, ako v úlohe producenta využíva sociálne siete, Spotify a svoje konexie v Silicon Valley na propagáciu muzikálu.

Interview taktiež obsahuje jeho prvý koment týkajúci sa Applu, odkedy zo spoločnosti odišiel. Napriek tomu, že jeho odchod sprevádzali komentáre o dusnej atmosfére, ktorú v Apple spôsoboval a rovnako známe boli aj jeho nezhody so zvyškom vedenia, Forstall vraví, že je hrdý na tisíce ľudí, s ktorými v spoločnosti pracoval a s ktorými ostáva stále priateľmi. Je potešený, že aj naďalej vytvárajú skvelé produkty, ktoré si ľudia dokážu zamilovať.

Scott Forstall počas predstavovania iOS 6

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.