Rýchlejšia Apple TV 5 by mala vojsť do produkcie už začiatkom roka

The new Apple TV converter is shown, Wednesday, Oct. 6, 2010 in New York. The device grabs movies and TV show rentals from the Internet and displays them on a TV. It does much the same thing as the older Apple TV, but is smaller and costs much less, at $99. (AP Photo/Mark Lennihan)

Taiwanský denník DigiTImes tvrdí, že Apple pracuje na ďalšej generácií svojho set-top boxu Apple TV. Jej produkcia by pritom mala započať v prvom kvartáli budúceho roka, čo znamená, že na trhu by sme ju mohli vidieť už niekedy okolo leta. Pravdepodobnejším termínom však bude asi jeseň 2016, vzhľadom na to, že súčasná generácia je tu len necelé dva mesiace.

A čo nové by potenciálna Apple TV 5 mala priniesť? Správa spomína niekoľko “nových funkcií”, avšak bližšie ich nijak nešpecifikuje. Hlavným zlepšením by tak mal byť nový procesor, ktorý by “dramaticky zvýšil výkon” set-top boxu. Súčasťou silnejšieho procesora by mal byť aj obnovený systém odvádzania tepla.

DigiTimes mal v minulosti ohľadom plánov Applu zmiešané výsledky, treba ich preto zatiaľ brať s rezervou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.