Rovio ohlásil Angry Birds 2, staršie tituly vo výpredaji

Angry Birds sa takpovediac cez noc stali svetovým fenoménom. To, čo v roku 2009 vyšlo ako skromná hra na iOS sa postupom času pretavilo do nekonečnej záplavy sequelov a spin-offov – vtáky čoskoro ovládli všetky mysliteľné mobilné platformy, dostali sa na osobné počítače a herné konzoly, deti po celom svete ich nosia na tričkách a najnovšie sa chystajú aj do Hollywoodu so svojim prvým celovečerákom. Za necelých 5 rokov sme sa s nimi okrem iného pozreli do Ria, odleteli do vesmíru, zaspomínali na hviezdne vojny a transformovali na Autobotov.

Rovio práve oznámil priame pokračovanie pôvodného titulu, ktorý to všetko odštartoval – s jednoduchým názvom Angry Birds 2. Sequel vyjde 30. júla na zatiaľ bližšie nešpecifikované platformy, no s kľudným svedomím môžeme očakávať minimálne iOS a Android. Rovnako zatiaľ nie sú známe žiadne bližšie detaily o hre samotnej, čo sa pravdepodobne zmení v nasledujúcich dňoch.

Zatiaľ môžete ale siahnúť po jednom zo starších titulov, ktoré sú momentálne na App Store ponúkané zadarmo, alebo so zľavami. Angry Birds Space (iPhone, iPad) sú zadarmo ako súčasť akcie App of the Week, zatiaľ čo vybrané HD tituly pre iPad boli zľavnené z 3 na 1 euro: Angry Birds HD, Angry Birds Star Wars HDAngry Birds Seasons HD.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.