Reserve Strap využíva diagnostický port Apple Watch na nabíjanie

Ak patríte k používateľom, ktorí majú obavy, že im jednodenná výdrž Apple Watch nebude stačiť, Reserver Strap je náramkom stvoreným pre vás. Ide o špeciálny náramok pre Apple Watch, ktorý dokáže nabíjať Apple Watch počas toho, ako ich máte na ruke. Umožňuje to batéria integrovaná priamo do náramku. Pôvodný dizajn Reserve Strap mal využívať indukčné napájanie, avšak toto riešenie vyvolalo obavy z toho, že ovplyvní funkčnosť snímača srdcovej frekvencie, ktorý je na zadnej strane Apple Watch. Nové prevedenie sa však spolieha na diagnostický port, ktorý podľa testovaní tvorcov náramku nielenže umožní nabíjanie, ale je na tento účel ešte vhodnejším riešením.

Viac informácií nájdete na oficiálnych stránkach. K dispozícii sú aj predobjednávky v oboch veľkostiach a troch farebných prevedeniach – biele, šedé a čierne. Doručenie prvých kusov zákazníkom je naplánované na jeseň.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.