Pozrite si tri nové reklamy na Apple Watch

Ako keby Apple Watch nemali dosť publicity po spustení predaja, Apple pre istotu vydal aj tri nové reklamy s názvami Rise, Up a Us. Reklamy ukazujú rôzne spôsoby, ako môžu nové hodinky od Apple uľahčiť a spríjemniť váš život. V reklame Rise uvidíte rôzne funkcie zvyšujúce produktivitu – budík, notifikácie, digitálne lístky, navigáciu a podobne.

Reklama Up sa zameriava na zdravotné a fitness funkcie, ktoré vás majú motivovať k zdravšiemu životnému štýlu a cvičeniu. Uvidíte v nej, ako sa nastavujú rôzne fitness ciele šité na mieru, ako vám pomôžu pri vašom tréningu a ako vám pripomenú pohyb napríklad pri sedavej práci.

Tretia reklama Us prezentuje medziľudskú komunikáciu cez Apple Watch. Tak, ako sú Apple Watch intímnejším zariadením, by mala byť intímnejšia aj komunikácia cez ne. Môžete kresliť obrázky, posielať animované emotikony alebo tlkot svojho srdca vašim najbližším. Paradoxne, reklama ukazuje aj to, ako vám Apple Watch môžu pomôcť vnímať viac svet okolo seba a odpútať sa od svojho smartfónu, keďže ho už nemusíte neustále kontrolovať.

Všetky tri reklamy končia sloganom: „Hodinky sú tu.“

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.