Pozrite si prvé obrázky zo zadnej strany iPhonu 6c

Zdá sa, že Apple tento rok predstaví tri modely iPhonov, pričom najlacnejší by mal znamenať návrat k farebným modelom 5c. iPhone 5c bol predstavený po boku iPhonu 5s ako lacnejší model s rýchlym internetom a veselými farbami v plastovom tele. Parametrami šlo o iPhone 5 v novom kabáte. Apple by mal pokračovať v tomto trende, avšak zrejme nepôjde o iPhone 6 v plastovom tele, keďže hlavným zmyslom iPhonu 6c bude ponúknuť iPhone vo všetkých žiadaných uhlopriečkach – 4″, 4,7″ a 5,5″.

S najväčšou pravdepodobnosťou tak pôjde približne o parametre iPhonu 5s, teda dve generácie starého modelu. Základný rozdiel v dizajne zadnej strany iPhonu 6c oproti 5c je v tvare blesku a mriežky chrániacej reproduktory. Rozmery sú podobné a rovnaký dizajn mriežok aj blesku má iPhone 5s. iPhone 6c by mal byť predstavený túto jeseň po boku iPhonu 6s a 6s Plus.

iPhone 6 zadná strana
komentáre
  1. ale prosim ta, aj keby to malo v sebe teleport, tak hentaky hnusny plastovy hrackarsky telefon by som ani do ruky nevzal

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.