Pozrite si plagát Steva Jobsa z nahrávania očakávaného filmu

Výber herca pre hlavnú úlohu v životopisnom filme Steve Jobs, ktorý je vytvorený na základe autorizovaného životopisu, nebol jednoduchý. Množstvo hercov túto úlohu odmietlo, až pre ňu bol napokon vybraný Michael Fassbender. Ten sa však na Steva Jobsa veľmi nepodobá, čo je aj jednou z najčastejších výčitiek fanúšikov Apple. Menšiu podobnosť však môže vykompenzovať výborným hereckým výkonom, to ale budeme môcť zhodnotiť až v októbri 2015, keď sa film dostane do kín. Natáčanie je v plnom prúde a na internet sa dostali fotografie priamo z neho. Nižšie máte možnosť vidieť plagát propagujúci NeXT, počítačovú firmu, ktorú Steve Jobs založil po odchode z Apple. Scéna bude zahŕňať predstavenie počítača NeXT, ktoré sa bude natáčať v Opera House, v San Franciscu. Michaela Fassbendera môžete poznať z filmov X-Men, Inglourious Basterds či Prometheus.

Zdroj: Instagram @seannung

komentáre
  1. to koľko tých životopisných filmov o Jobsovi chcú ešte natočiť? Každé štúdio chce svoj vlastný film o ňom?

    0
    0
  2. Tak to vyzera ze kazdy chce vlastny film natocit… Ale tentokrat herecke obsadenie v hlavnej ulohe ide uplne ale ze uplne mimo.. Herci v Jobs a Pirates of Silicon Valey boli podstatne blizsie…

    0
    0
  3. Neviem si pomoct, ale mne najviac ako Steve pasoval Ashton Kutcher. S nim mohli kludne spravit aj dalsie filmy o dalsich etapach jeho zivota. Vo filme Jobs to bolo velmi “natlacene”. Je tam toho este vela toho co mohlo byt ukazane.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.