Pebble predstavili nové hodinky Pebble Time s farebným displejom

Inteligentné hodinky Pebble sú prvým výrobkom tohto druhu, ktorý zaznamenal väčší úspech dávno pred predstavením Apple Watch. Zatiaľ čo v oblasti výdrže batérie majú zjavne na vrch, funkciami a najmä čiernobielym displejom za Apple Watch zaostávali. Pebble však teraz predstavili nový model Pebble Time, ktorý prináša farebný displej. Obavy z toho, že sa vďaka farebnému displeju dostane výdrž batérie z týždňa na deň ako u Apple Watch, mať nemusíte. Pebble Time totiž využívajú e-paper displej, vďaka čomu vydržia aj s farebným displejom na jedno nabitie až sedem dní.

K ďalším novinkám patrí tenší, ergonomickejší dizajn a možnosť ovládania hlasom. Sklo Gorilla Glass by malo poskytnúť dostatočnú ochranu proti poškriabaniu a na výber budete mať silikónové náramky v rôznych farebných prevedeniach. Podobne ako originálne hodinky Pebble, aj Pebble Time začínajú ako Kickstarter projekt, kde tvorcovia zbierajú finančné prostriedky na ich výrobu. Pebble boli jedným z najúspešnejších projektov v histórii Kickstarteru, a ani Pebble Time zjavne nemajú problém so získaním financií. Cieľ získať 500 tisíc dolárov bol prekonaný krátko po zverejnení, v čase písania článku sa nazbieraná suma blížila k desaťnásobku tohto cieľa.

Pebble Time si môžete za cenu 179 dolárov cez Kickstarter predobjednať predobjednať aj vy. 10 tisíc kusov za 159 dolárov sa vypredalo veľmi rýchlo, v obchodoch sa budú predávať za 199 USD.

komentáre
  1. Pebble pouzivam k plnej spokojnosti uz nejaky ten piatok. Nabijam raz za 6-7 dni. Nabijanie trva asi 40 minut a da sa to zmaknut pri praci na PC. Hned ako bude dostupny novy model idem do toho o5

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.