Novinka od Apple: Externá batériu pre iPhone 6s predĺži výdrž energie až na 25 hodín

Apple prekvapivo predstavilo na trh novinku, ktorou je Smart Battery Case pre iPhone 6s a 6, prvá integrovaná prídavná batéria do obalu, ktorá vyšla od tejto kalifornskej firmy.

Výrobok je podľa opisu určený pre iPhone 6s a 6 a výrobca sľubuje vysokú ochranu zariadenia a výdrž energie až do 25 hodín. Obal je vyrobený zo silikónu, ktorý je jemný na dotyk.

V spodnej časti obalu sa nachádzajú dva otvory, zrejme na mikrofón a reprák. Zo spodu je v obale Lightning prípojka, ktorá slúži na simultánne nabíjanie externej aj internej batérie.

Apple nešpecifikovalo presné detaily o kapacite externej batérie, ale deklaruje, že s jej použitím by mal byť majiteľ iPhonu schopný telefonovať až 25 hodín, surfovať po internete cez LTE až 18 hodín alebo prehrávať hudbu a video do 20 hodín.

Tento obal s integrovanou batériou z dieľne Apple je možné si objednať cez oficiálnu stránku Apple za 99 amerických dolárov.

15187-11288-151208-Battery-l

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.