Nová verzia Dropboxu pre iOS prináša tvorbu dokumentov a ďalšie nové funkcie

Obľúbená služba na online uchovávanie dát, Dropbox, prichádza na iOS s novou verziou svojej oficiálnej aplikácie. Tá prináša na iPhone a iPad vylepšenia v troch základných oblastiach – jednoduchšia orientácia v aplikácii, lepšie možnosti komunikácie a vytváranie Microsoft Office dokumentov priamo v aplikácii. Prvú zmenu spoznáte už po prvom otvorení aplikácie. Uvidíte ukážku vašich dokumentov, pričom dôraz je kladený na tie, s ktorými ste nedávno pracovali. V popredí by mali byť súbory, o ktoré sa s najväčšou pravdepodobnosťou zaujímate.

Zlepšenú komunikáciu oceníte, keď spolupracujete s ostatnými na spoločnom projekte. Stačí, ak pred Dropbox používateľské meno pridáte @ a už môžete zapojiť ďalších ľudí do diskusie o danom dokumente. Push notifikácie zaručia, že každý z členov diskusie bude mať prehľad o zmenách. Výsledkom pokračujúceho partnerstva Microsoftu a Dropboxu je aj nová možnosť vytvárať Microsoft Office dokumenty priamo v Dropboxe. Samozrejmosťou je aj práca s nimi. Funkcia bude sprístupnená v najbližších týždňoch.

Dropbox môžete sťahovať zadarmo z App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.