Nová kniha o Stevovi Jobsovi sľubuje zaujímavé príbehy z jeho života

Na verejnosť prichádza nová kniha o živote Steva Jobsa s názvom Becoming Steve Jobs. Autorom knihy je Brent Schlander, reportér, ktorý robil so Stevom niekoľko rozhovorov počas jeho života. Kniha odhaľuje nielen nové príbehy z jeho života, ale aj ako sa Jobs menil z mladého arogantného muža, ktorý musel opustiť svoju firmu, na vizionára budúcnosti v IT sektore.

Kniha sa zatiaľ stretla s pozitívnymi reakciami:

Toto dielo presne, informatívne, bystro a srdcervúco opisuje situácie zo života. Schlender a Tetzeli presne vystihli obraz z práce v odvetví v ktorom Steve Jobs pracoval. Majú tiež veľa pravdivých výpovedí ľudí, ktorí Steva poznali najlepšie (minulí aj súčasní kolegovia zo spoločností Apple a Pixar).

Knihu si môžete predobjednať na stránkach Amazon.com za 21,78 dolárov. Dostupná je aj iBook verzia za 14,99 dolárov. Kniha bude oficiálne dostupná 24. marca.

komentár
  1. Brent Schlender ako bývalý reportér pre The Wall Street Journal a Fortune robil rozhovory s Jobsom vyše 25 rokov. Pred niekoľkými rokmi publikoval časti rozhovorov s Jobsom nazvané “Stratené pásky Steve Jobsa”.
    Rick Tetzeli je momentálne vedúcim editorom časopisu Fast Company.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.