Nová beta systému Sonos už podporuje aj Apple Music

Hudobný systém Sonos v novej verzii zahŕňa podporu Apple Music. Integrácia služby je súčasťou novej beta verzie systému, ktorá bola ohlásená prednedávnom, pričom finálna verzia bude dostupná začiatkom roka 2016.

Okrem Apple Music nový Sonos ponúkne aj možnosť počúvať rádio Beats 1 Radio a iné rádio-stanice. Podobne ako v Apple Music je obsah v systéme kategorizovaný do 4 častí: For you, New, Radio, My music.

Členovia beta programu tiež dostali od Sonosu e-mail, ktorý hovorí aj o ďalších zmenách v systéme, ktoré budú súčasťou finálnej verzie. Ide o:

  • možnosť používať Apple Music aj na zariadeniach s Androidom vo verzii nižšej ako 5.0
  • obmedzenie vyhľadávania na 100 výsledkov
  • vylepšenie vyhľadávania so zahrnutím My music
  • možnosť počúvať relácie Beats 1 Radio na požiadanie
  • možnosť upravovať zoznamy skladieb

V prípade, že máte záujem zapojiť sa do beta programu, môžete tak urobiť na stránke Sonosu alebo priamo v aplikácii Sonos Controller.

V aplikácii sa k programu dostanete vstupom do nastavení a ťuknutím na Advanced Settings. Následne je potrebné zvoliť Beta Program a potom ťuknúť na Join the Beta Program. Po zapojení sa do programu prebehne aktualizácia na beta verziu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.