Nová aplikácia YouTube Music a Facebook podporu pre 360 stupňové videá

Google predstavil úplne novú hudobnú aplikáciu YouTube Music, ktorá slúži na prehrávanie odporúčaných skladieb, autorov alebo iného hudobného obsahu. Aplikácia sa nesnaží až tak konkurovať produktom ako Spotify alebo Apple Music, ale skôr uľahčiť prístup k hudbe na YouTube. Mnohí užívatelia totižto aj v súčasnosti využívajú primárne YouTube ako nástroj na prehrávanie ich obľúbených skladieb.

Facebook videá “360 stupňov”

Videá “360 stupňov” znamená, že človek sledujúci video je schopný otáčať obrazom a vidieť 360 stupňov okolo seba. Táto technológia konečne dorazila do aplikácie Facebook pre iOS zariadenia. Mnohé firmy začínajú využívať túto technológiu najmä v reklamnom priemysle. Facebook takisto poskytuje stránku, kde radí ako je najlepšie takéto videá vyrábať, upravovať  a poskytuje návody a skúsenosti s prácou na takýchto videách. Videá “360 stupňov” je dostupné v najnovšom update aplikácie Facebook pre iOS v App Store.

https://360video.fb.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.