Na Beats 1 si už môžete vypočuť aj záznamy relácií

Nová rádiová stanica Beats 1 sa u poslucháčov ako jedna z najlepších súčastí Apple Music teší veľkej obľube a je celkom možné, že v blízkej dobe ju budú nasledovať aj ďalšie kanály. Ak ste však chceli počúvať niektoré z mnohých relácií, ktoré sú súčasťou živého vysielania – či už prehľad nových skladieb od britského Zanea Lowa, výber obľúbených skladieb od Eltona Johna, či mixtape na želanie od speváčky St. Vincent – museli ste zachytiť live stream, alebo prípadnú reprízu. Apple síce ponúkal playlisty pozostávajúce z prehraných piesní, no takýmto spôsobom ste prišli o všetky komentáre a rozhovory pomedzi ne.

Beats 1 sekcia bola však pred pár dňami nenápadne aktualizovaná a ak ste nestihli váš obľúbený program, teraz ho môžete nájsť v plnej dĺžke na Connect stránke príslušnej relácie. Stačí ak klinkete na tab Rádio a následne na logo Beats 1 (nie Počúvať). Zobrazí sa vám aktuálny program vysielania, pod ktorým na spodu stránky nájdete prehľad všetkých relácií.

beats1-replay1

Kliknutím na ne sa dostanete na ich Connect stránku, z ktorej si môžete celý stream prehrať ako jeden dlhší podcast. Oproti živému vysielaniu tak síce prídete o zobrazovanie aktuálne prehrávanej skladby, tú si však môžete s ľahkosťou vyhľadať v playliste daného vysielania.

beats1-replay2

Podobným spôsobom sa teraz môžete k záznamom Beats 1 dostať už aj na iTunes – vrátane aktuálneho prehľadu a programu vysielania.

Beats1-replay-itunes

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.