Manažér hesiel LastPass prináša novú Mac aplikáciu

Stále viac médií a poskytovateľov online služieb pripomína svojim používateľom význam tvorby komplikovaných a unikátnych hesiel pre vaše online účty. Práve to je asi najúčinnejší spôsob, ako sa ochrániť pred únikom dát či krádežou identity. Pri množstve účtov, ktoré má každý na rôznych stránkach, je však náročné pamätať si všetky, najmä ak nejde o ľahko uhádnuteľné heslá. Práve preto existujú aplikácie, ktoré sú určené na správu vašich hesiel pre rôzne stránky a účty. Jednou z nich je aj LastPass, ktorý teraz predstavil svoju aplikáciu pre Mac. Pôvodne bol LastPass na Macu k dispozícii len ako rozšírenie internetového prehliadača, prípadne cez webový portál. Ide o bezpečné úložisko pre všetky vaše heslá, pričom zároveň sa vie postarať aj o to, aby ste nemali problém pri tvorbe nových hesiel (podľa vašich požiadaviek), aby ste tie staré, ktoré sa opakujú, zmenili, a podobne. Okrem prihlasovacích údajov tu môžete uchovávať aj informácie o kreditných kartách či nakúpenom softvéri.

LastPass je v Mac App Store k dispozícii zadarmo. Existuje aj verzia pre iOS, ktorá je taktiež zadarmo (odstránenie reklám však stojí 11,99 EUR ročne).

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.