Logitech predstavil prvé produkty pod novou značkou Logi

Obľúbený výrobca príslušenstva nielen pre Apple zariadenia, Logitech, prechádza mnohými zmenami. Okrem iného zavádza nový dizajn, logo a nové značky, pod ktorými bude predávať svoje produkty. Množstvo produktov sa začne predávať pod značkou Logi, pričom prvým radom produktov pod touto značkou sú puzdra Logi BLOK pre iPad. K dispozícii je puzdro zakrývajúce zadnú stranu spolu s fóliou na displej (Shell) pre iPad Air 2 a iPady mini za 39,99 USD, otváracie puzdro, ktoré zakrýva aj displej, pričom poslúži aj ako stojan (Case) pre iPad Air 2 za 69,99 USD a do tretice je tu puzdro so zabudovanou klávesnicou (Keyboard Case) pre iPad Air 2 za 129,99 USD.

 

Všetky puzdra sú vo veselých farbách a používajú flexibilný materiál, ktorý sa ohýba s iPadom, čo mu zaruší vyššiu odolnosť pri silných nárazoch na tvrdé povrchy ako betón. Dizajn puzdier je hranatý, čo vyplýva aj z názvu BLOK. Puzdra budú v predaji od augusta 2015.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.