K dispozícii sú už nové ceny iCloud úložiska, za euro teraz dostanete 50 GB

Apple na svojej minulotýždňovej prezentácii okrem nových iPhonov, iPadov a Apple TV nenápadne ohlásil aj navýšenie cloudového úložiska pre svoje služby. Za podobné ceny tak po novom dostanete dvojnásobok miesta pre dokumenty na iCloud Drive, zálohy iOS zariadení a fotografie. Za 50 GB zaplatíte 0,99 € mesačne, 200 GB verzia teraz stojí o niečo menej – 2,99 € mesačne a za 1 TB si zaplatíte 9,99 €. Obnovené plány úložiska sa však vzťahujú len na platené verzie – pri registrácii nového Apple ID dostanete zadarmo aj naďalej len 5 GB priestoru.

Všetky zmeny prebehnú automaticky, čo znamená, že predplatitelia 20 GB verzie dostanú za rovnakú cenu 30 GB miesta navyše a predplatitelia 200 GB a 1 TB verzií zaplatia mesačne omnoho menej. Jediný zádrheľ prichádza v podobe 500 GB možnosti, ktorú sa Apple rozhodol úplne zrušiť. Namiesto nej budú všetci zákazníci presunutí na vyššiu verziu s 1 TB, ktorá však stojí o niečo viac. V prípade, ak nemáte záujem platiť vyššiu sumu, bude potrebné v nastaveniach iCloud účtu downgradovať na nižšiu, 200 GB verziu.

icloud-storage-bump

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.