iTunes 12.1 prináša nový widget pre Notification Center na OS X Yosemite

Najnovšia generácia operačného systému od Apple, OS X Yosemite, okrem iného priniesla aj pokročilé notifikačné centrum (Notification Center), do ktorého je možné inštalovať si rôzne miniaplikácie (widgety). Štandardne si tu môžete prezerať pripomienky, kalendár, ceny na akciovom trhu alebo tu môžete robiť napríklad aj jednoduché matematické výpočty na kalkulačke.

S aktualizáciou iTunes 12.1 však máte k dispozícii ďalší oficiálny widget od Apple, ktorý umožňuje zjednodušuje prácu s vašou hudbou. Prostredníctvom neho môžete sledovať, čo sa práve prehrávať, označiť obľúbenú pieseň alebo preskočiť na ďalšiu a podobne. Ak počúvate iTunes Radio, nájdete tu aj možnosť kúpiť si práve prehrávanú pieseň. Aktualizácia okrem toho zlepšuje výkon pri synchronizácii s iOS zariadeniami. iTunes 12.1 je zadarmo k dispozícii cez Software Update v Mac App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.