iPhone 6s prinesie 12 megapixelové fotky, 4K video a 2 GB RAM

Leto je v plnom prúde a pomaly, ale isto, sa blíži aj jeseň. To okrem iného znamená, že iPhone 6 sa už čoskoro stane predchádzajúcou generáciou a Apple predstaví nástupcu iPhone 6s. Nové špekulácie o vlastnostiach iPhonu 6s pochádzajú z údajne interných dokumentov Foxconnu, výrobného partnera Apple. Podľa neho by mal mať iPhone 6s najmä vylepšený fotoaparát s 12 megapixelmi a 4K nahrávanie videa. iPhone 6s by taktiež mal priniesť 2 GB pamäte RAM a niektoré zdroje naznačujú, že bude obsahovať technológiu Force Touch podobne ako nové trackpady a Apple Watch. Weibo-iPhone-6s-Documents-800x483

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?