iPhone 6S Event #1: Apple Watch novinky

Tim Cook otvoril dnešnú veľkolepú udalosť v San Franciscu, na ktorej očakávame nové iPady a iPhony. Namiesto rozoberania číselných úspechov z predaja firmy pozval na pódium Jeffa Williamsa a rovno sa vhupli do predstavení noviniek pre Apple Watch.

Spokojnosť existujúcich zákazníkov s produktom je na 97% a počet dostupných aplikácií presiahol desať tisíc. Okrem nového systému WatchOS 2 prichádzajú na Apple hodinky aj nové aplikácie — Facebook Messenger, iTranslate, GoPro alebo AirStrip. Prekladanie pomocou iTranslate alebo odosielanie správ na Facebook sú primárne poháňané diktovaním a pre kamery GoPro sú hodinky este vhodnejší “ovládač” ako smartfón.

apple-iphone-6s-live-_0203

AirStrip je medicínska aplikácia pre personál v nemocniciach i pre pacientov. Dajú sa pomocou nej sledovať potrebné fyziologické funkcie pacientov a pomocou digitálnej koruny je možné sa pohybovať aj v čase. Cez aplikáciu je možné komunikovať na diaľku s doktormi a pre tehotné mamičky napríklad aj sledovať tlkot srdca dieťaťa.

apple-iphone-6s-live-_0250

Poslednou z noviniek pre Apple Watch bol nový náramok od luxusného výrobcu Hermes.

Screen Shot 2015-09-09 at 19.13.22

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.