iPhone 6s budú predávať všetci traja slovenskí operátori

Apple predvčerom pomocou tlačovej správy oznámil, že iPhone 6s príde do slovenského predaja už 9. októbra. Okrem Premium Resellerov sa však budú nové telefóny v rovnaký deň predávať aj u trojice našich operátorov, informoval o tom server Živé.sk.

Telekom už stihol spustiť stránku pre skorých záujemcov, predobjednávky by mal pritom zahájiť tento piatok. S podobnou stránkou sa pridáva aj O2, ktoré bude svojich zákazníkov ďalej informovať emailom. Orange zatiaľ takúto akciu nezahájil. Či bude iPhone 6s predávať aj štvrtý slovenský operátor zatiaľ nevieme, prípadné informácie by sme sa však mohli dozvedieť 4. októbra na oficiálnom predstavení jeho produktového portfólia.

Takisto zatiaľ nevieme ceny nových telefónov, no podľa cien v iných európskych krajinách by sme mali očakávať navýšenie o niekoľko desiatok eur. Minulý rok sa základný model iPhonu 6 v Nemecku predával za 699 €, cena za iPhone 6s je však tento rok kvôli rastúcej hodnote amerického dolára až 749 €. Podobný nárast môžeme pozorovať aj pri vyšších modeloch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.