iPhone 6s a 6s Plus sa na Slovensku začnú predávať už 9. októbra

Nový iPhone 6s a 6s Plus sú už od minulého piatku dostupné v krajinách z prvej vlny predaja, k ním sa teraz však pridá aj vyše 40 krajín v druhej vlne, medzi ktorými sa nachádza prekvapivo aj Slovensko. Podľa tlačovej správy, ktorú Apple vydal pred malou chvíľou, si tak nové telefóny budeme môcť u nás kúpiť v rekordnom čase – už 9. októbra.

Na porovnanie, predošlú generáciu iPhone 6 sme na Slovensku mohli kúpiť až 31. októbra, pri iPhone 5s a 5c to bolo o pár dní skôr, 25. októbra. Pozitívnou správou taktiež je, že zahraničné trhy zatiaľ nehlásia obmedzenú dostupnosť nových iPhonov, podobne ako tomu bolo po minulé roky.

Stránky s rezerváciou iPhonu 6s už stihol spustiť Telekom. Očakávame, že telefón bude taktiež dostupný aj u zvyšných dvoch operátorov.

Celý zoznam krajín, v ktorých sa telefóny začnú predávať, je nasledovný:

9. októbra
Andorra, Rakúsko, Belgicko, Bosna, Bulharsko, Chorvátsko, Česká Republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Grécko, Grónsko, Maďarsko, Island, Írsko, Ostrov Man, Taliansko, Lotyšsko, Lichtenštajnsko, Litva, Luxembursko, Maldivy, Mexiko, Monako, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rumunsko, Rusko, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko a Taiwan.

10. októbra
Bahrajn, Jordánsko, Kuvajt, Katar, Saudská Arábia a Spojené arabské emiráty.

16. októbra
India, Malajzia a Turecko.

Apple plánuje dostupnosť iPhonu 6s aj naďalej rozširovať a do konca roka plánuje jeho predaj v 130 krajinách po celom svete.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.