iPad Pro a Apple Pencil prešli FCC kontrolou, Smart Keyboard bude len v americkej angličtine

Federálna komisia pre komunikáciu v Spojených štátoch amerických (FCC) dala povolenie iPad Pro a Apple Pencil, čo naznačuje začiatok predaja už v novembri. Ľudia, ktorí sa tešia na novú Smart Keyboard sa na začiatku budú musieť uspokojiť s verziou, ktorá má len americkú angličtinu.

FCC vydalo certifikát pre Pro v oboch verziách, teda Wi-Fi a 3G/4G. Certifikát od FCC pre iPad Pro má kód BCGA1652, pričom BCG je kód firmy Apple. Apple Pencil dostala kód BCGA1603. Načasovanie certifikácie môže podnecovať dohady o tom, že predaj týchto produktov možno začne v novembri. FCC certifikát, však nie je zárukou skorého uvedenia do predaja. Príslušenstvo, ako napríklad Magic Mouse 2, získalo certifikát v auguste a do predaja bolo uvedené len tento týždeň.

Smart Keyboard bude zrejme dostupná v tom istom čase ako iPad Pro, ale na začiatku bude len verzia s rozložením písmen podľa Americkej angličtiny.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.