iOS vývojárka simulovala rakovinu, aby zvýšila predaje svojej aplikácie

O vývojárke iOS aplikácií, Belle Gibson, ste sa už na MacBlog.sk mohli dočítať v súvislosti so stiahnutím jej aplikácií zo stránok Apple. V tom čase čelila táto vývojárka obvineniam z podvodu, keď nepreviedla peniaze získané predajom aplikácie na charitu tak, ako sľúbila. Taktiež začali byť spochybňované jej tvrdenia o tom, že mala rakovinu, a že sa z nej dostala aj za pomoci svojej aplikácie vedúcej k zdravšiemu životnému štýlu, The Whole Pantry.

Zdroj: The Australian Women’s Weekly

Belle Gibson teraz otvorene priznala, že nič z toho nebola pravda. Nikdy smrteľnú rakovinu mozgu nemala, a tak sa z nej logicky nemohla dostať zdravým stravovaním ani za pomoci jej aplikácie. Podľa The Australian Women’s Weekly môže Belle Gibson trpieť duševnou poruchou, pri ktorej sa na seba pacienti simulovaním chorôb snažia prilákať pozornosť. Belle teraz dúfa, že jej priznanie umožní sa posunúť ďalej a očistiť svoje meno.

komentáre
  1. humus…

    ad1 zneuzivanie dovercivosti a casto aj poslednej nadeje chorych ludi
    ad2 okradla ludi
    ad3 ved nikdy nevie, kedy sa jej to vrati. mozno ja ta rakovina si na nu pocka… to je asi ako sflasovat preukaz ZTP, aby mohol parkovat zadarmo… nie, aby bol rad, ze je zdravy, ale …

    0
    0
  2. “Belle teraz dúfa, že jej priznanie umožní sa posunúť ďalej a očistiť svoje meno.”

    Tak tomu sa povie cynizmus. Potrebuje kopnúť do zadku, aby sa “posunula”.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.