iOS 8.3 prinesie sedem nových jazykov pre Siri, rýchlejšiu odozvu pre staršie iPhony

Vývojári majú k dispozícii už druhú betaverziu iOS 8.3, ktorá okrem nových smajlíkov emoji prináša aj podporu až siedmich nových jazykov pre Siri. Zdá sa, že už čoskoro sa so Siri dohovoríte aj v ruštine, dánčine, holandčine, thajčine, turečtine, švédčine a portugalčine. Okrem toho Siri podporuje angličtinu aj v nových anglicky hovoriacich regiónoch ako napríklad Nový Zéland. Nanešťastie, slovenčina či čeština medzi podporovanými jazykmi pre Siri stále chýbajú. Majiteľov starších iPhonov, ako 4s či 5, tiež poteší, že iOS 8.3 Beta 2 prináša pozorovateľné zrýchlenie systému. Zlepšenia by mali prísť nielen v oblasti výkonu, ale aj v oblasti stability.

Vyššie máte možnosť vidieť porovnanie iOS 8.1.3 a iOS 8.3 Beta 2 na iPhone 4s, v pokračovaní článku nájdete rovnaké porovnanie pre iPhone 5.

komentáre
  1. Pre mňa, ako majitela iP5 žiaden podstatný rozdiel v rýchlosti badateľný nie je. Síce áno, v priamom porovnaní s iP6 je vidieť rozdiel napr. pri spúšťaní fotoaparátu, ale ten nespúšťam tak často, aby som kvôli tomu musel nariekať. Ja som s rýchlosťou a odozvou svojho iP5 úplne spokojný.

    0
    0
  2. co ja viem ci pozorovnatelne zrychlenie systemu…na tom videu pri 4S to nevyzera moc rychlejsie. Samozrejme taky test dva iphony vedla seba neni moc test. Ale nepozorujem takmer nic :)

    0
    0
  3. Stále vyzerá, že to je šialene pomalé, naozaj by ma nebavilo čakať tak dlho na všetky úplne bežné veci, ako kým sa vyroluje klávesnica, alebo otvoria správy a pod.

    iOS 8 je stále maximálne nevhodný pre 4S, maximum by som povedal, že je iOS 7.xx, aj keď to pravé pre neho je iOS 6, v prípade, že nechýbajú niekomu nejaké zásadné appky :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.