iOS: 5 aplikácií, ktoré sú teraz zadarmo

V článku nájdete niekoľko aplikácií, ktoré sú momentálne zadarmo. Upozorňujeme, že ponuka trvá zvyčajne iba chvíľu, preto si aplikácie treba stiahnuť hneď, ako sa vám zapáčia.

Namaste

namaste1 namaste2 namaste3

Aplikácia Namaste pomáha zabudnúť na hnev a stres. Ak vás niečo rozhodí, svoje rozhorčenie napíšete do aplikácie a necháte ho zmiznúť za rúškom dymu. Je to jednoduchý vizuálny trik, ktorý by vám mal pomôcť upokojiť sa.

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Twisty Color pre Apple Watch

twisty1 twisty2 twisty3

Nenáročná hra pre užívateľov Apple Watch. Hra sa hrá iba pohybom zápästia a cieľom je, aby sa 3 farebné časti obrázka stretli s troma farebnými guľôčkami.

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Bear Winter

bear1 bear2 bear3

V hre Bear Winter sa budete musieť snažiť vyhnúť napadnutiu medveďom v treskúcej zime v ruských lesoch. Vašou úlohou bude udržiavať oheň a zbierať žalude a šípy, aby ste mali dostatok síl a prostriedkov na ochránenie sa pred medveďom.

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Magic Sorter

Magic1 magic2

Kolekcia 10-tich vzdelávacích hier určených pre rozvoj motoriky dieťaťa vo veku od jedného do troch rokov. Všetky hry sa odohrávajú vo vodnom prostredí a každá je zameraná na inú aktivitu.

Predtým za 1,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Toca Tea Party

tea1 tea2 tea4

Hra o stolovaní pre deti do 5 rokov. Umožňuje vybrať si z rôznych typov obrusov, tanierov, šálok, jedál a nápojov a prizvať k stolovaniu aj svojich priateľov. A po dobrom virtuálnom dezerte stačí umyť riad a začať hrať odznova.

Predtým za 2,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.