iOS: 5 aplikácií, ktoré sú teraz zadarmo: KOON, Baby Dreams a ďalšie.

V článku nájdete niekoľko aplikácií, ktoré sú momentálne zadarmo. Upozorňujeme, že ponuka trvá zvyčajne iba chvíľu, preto si aplikácie treba stiahnuť hneď, ako sa vám zapáčia.

KOON

koon1 koon2 koon3

Jednoduchá hra pre zlepšenie reflexov a motoriky. Vašou úlohou bude presúvať kužele medzi prekážkami tak, aby ste sa prekážok nedotkli. Háčikom je, že kužele popri sebe prechádzajú nie priamočiaro, ale z cesty vybočujú a tak môžete do prekážky jednoduchšie naraziť.

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Baby Dreams PRO

baby1 baby2

Aplikácia pre rodičov a ich deti. Pomôžte svojim deťom pred spánkom upokojiť sa a bez problémov zaspať. Na výber máte z piatich interaktívnych scén a desiatich uspávaniek doprevádzaných animáciou. Ak vám to ale viac vyhovuje, k animácii môžete pridať aj vlastnú hudbu.

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Brainess – Train your Brain

brain1 brain3 breain2

Zbierka siedmych mini-hier pre precvičenie logického myslenia, pamäte a podobne. Vašou úlohou bude riešiť rovnice, vyhrať v pexese, vybrať správnu farbu alebo sa hrať s kockami. Hra je dostupná už aj pre Apple Watch.

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Sea of Squares

sea2 sea1

Logická hra s 3-D kockami. Vašou úlohou bude odstrániť z objektu nadbytočné kocky, vďaka ktorým vytvoríte požadovaný výsledný objekt. Od jednoduchých geometrických tvarov po zvieratá, rastiny či úžitkové predmety. Hra má 100 levelov a tri úrovne obtiažnosti.

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Zentries: The Art of Journaling

zentries1 zentries2 zentries3

Aplikácia pre žurnalistov a autorov článkov alebo tých, čo si chcú zaznamenávať svoje myšlienky nahrávaním sa alebo zapisovaním. K obsahu sa automaticky priradí dátum vytvorenia, alebo ho viete prestaviť na iný. Vytvorené články alebo niekoľko článkov naraz môžete následne zdielať s ostatnými.

Predtým za 1,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.