Intel vydal nové procesory vhodné pre očakávané MacBooky Air a Pro

Výrobca procesorov používaných aj v Apple zariadeniach, Intel, teraz oznámil dostupnosť nových procesorov Broadwell-U. V ponuke nových procesorov sa objavujú aj modely vhodné pre očakávané aktualizované konfigurácie MacBookov Air a MacBookov Pro 13″. Oproti pôvodným procesorom používaným v MacBookoch Pro 13″ a MacBookoch Air prinášajú mierne zvýšenie taktu a vyšší výkon integrovaných grafických akcelerátorov. Prvé notebooky využívajúce nové procesory by mali byť k dispozícii koncom tohto mesiaca, dátum predstavenia nových MacBookov zatiaľ nebol upresnený.

Vyššie si však môžete pozrieť návrh dizajnu podľa doteraz dostupných informácií o pripravovanom MacBooku Air s 12″ Retina displejom. Ten by mal mať rozmery približne ako aktuálny 11″ model, no s väčším displejom. Okraje okolo displeja a klávesnice budú tým pádom užšie. Ešte tenšie telo možno spôsobí, že bude na MacBooku Air k dispozícii ešte menej portov ako doteraz. K dispozícii zrejme bude len jack na slúchadlá a USB Type-C, ktoré poslúži aj na pripájanie periférií aj na nabíjanie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.