Inbox by Gmail si už môžete stiahnuť aj bez pozvánky

Cieľom aplikácie Inbox by Gmail je, aby práca s vašimi e-mailmi nebola utrpením požierajúcim množstvo času. Vďaka inteligentným zabudovaným funkciám by mala dať vašej schránke prijatých e-mailov nový zmysel a uľahčiť prácu s nimi. Doposiaľ ste si však mohli Inbox by Gmail vyskúšať len vtedy, ak ste dostali pozvánku. Google toto obmedzenie zrušil, a tak si Inbox by Gmail pre iPhone a iPad môže stiahnuť každý. Aplikácia tiež dostala nové funkcie vrátane tzv. Trip Bundles. Táto funkcia dokáže automaticky spojiť e-maily súvisiace s vašimi plánovanými výletmi a cestami, takže už nebudete musieť ručne hľadať potvrdenia rezervácií ubytovania, informácie o požičanom aute či letenky. Ďalšou zaujímavou funkciou je „Undo Send“. Vďaka nej si budete môcť rozmyslieť odoslanie e-mailu aj po tom, čo kliknete na „odoslať“. Či už urobíte chybu v texte, pošlete e-mail omylom nesprávnej osobe alebo si jeho obsah rozmyslíte, stačí kliknúť na Undo Send a odoslanie sa zruší. Aplikácia tiež dokáže na základe vašich e-mailov automaticky navrhovať pripomienky a mnoho ďalšieho.

Inbox by Gmail môžete zadarmo sťahovať z App Store.

komentár
  1. Musim uznat, ze aj desktop aj native ios verzie su dobre zvladnute. Rovnako ako svojho casu nadesignoval G+ tak aj toto je znova posun kupredu. Cisty design zamerane na informacie.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.