Hrať sa budete môcť aj na Apple Watch, pozrite si jednu z prvých hier od NimbleBit

Pri predstavovaní Apple Watch nechýbala ani ukážka rôznych aplikácií od Apple. Podobne ako pri ostatných zariadeniach, aj v prípade Apple Watch sú predinštalované aplikácie len začiatok a ich skutočný potenciál ukážu kreatívne aplikácie od vývojárov v App Store. Vývojári z NimbleBit nám už ukazujú svoju prvú hru pre Apple Watch s názvom Letterpad. Ide o jednoduchú slovnú hru, v ktorej je vašou úlohou vyskladať slová súvisiace s vybranou témou. App Store s aplikáciami pre Apple Watch začne od nuly, čo vytvorí unikátny priestor pre skúsených aj nových vývojárov, ktorí sa tak budú mať šancu zviditeľniť.

Zdroj: TouchArcade

komentáre
  1. Podla mna prve appleW nebudu taka masovka ako iPhone, lebo:

    – potrebuju iPhone
    – nie su dotovane ako iPhone
    – cenovo mimo masy

    Uspech mat mozu aj tieto, len skor koli zvedavcom a fanusikom. Novych zakaznikov, alebo masovejsie by som to videl az po tom, ked nahradia iPhone (caka sa na Siri?). Ale konkurencia s tym zase pride o rok dva skor a zase budeme len cakat.
    Pre mna je to trosku sklamanie, len pekna zbytocnost. Kto za ne moze vyhodit 1000e, vyhodi. Pre pozerov to aspon bude prestiz, ako bol kedysi iPhone.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.