HP vymenilo partnerstvo v oblasti zvuku s Beats za Bang & Olufsen

Beats zobrali svet hudby útokom. Za pomerne krátky čas sa im podarilo vytvoriť nový segment luxusných imidžových slúchadiel, ktoré chcel mať každý. Netrvalo dlho a tento trend nasledovali aj pôvodní hráči na trhu audia a pridali sa aj noví. Umiestniť na svoj produkt logo Beats znamenalo zvýšiť jeho atraktivitu pre zákazníkov, a tak Beats nadviazali spoluprácu s mnohými partnermi. Audio Beats ste tak mohli nájsť napríklad na smartfónoch HTC alebo notebookoch HP. Táto spolupráca však musela byť v dôsledku akvizície Beats Applom ukončená. Dotklo sa to aj spomínanej spoločnosti HP, ktorá postupne prešla na svoje vlastné zvukové riešenie, pričom nie je jasné, do akej miery bolo inšpirované skúsenosťami a hardvérom Beats, ktorý používali pôvodne.

Podozrenia z toho, že HP používa tú istú technológiu, no bez loga Beats, sú už zbytočné, nakoľko HP si našlo nového partnera, spoločnosť Bang & Olufsen. Ich technológie bude HP využívať vo svojich počítačoch, tabletoch a ďalšom príslušenstve. Prvé produkty so zvukom Bang & Olufsen budú k dispozícii už túto jar. Ak by ste chceli produkt HP s logom Beats, skladové zásoby sa môžu predávať až do konca roka 2015.

komentár
  1. Bang & Olufson sa nemoze s Beats vobec rovnat. B&O je audio znacka. Beats je modna znacka, ktora podla mna o hudbe moc nevie :).

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.