Google pracuje na podpore Android Wear pre iPhony

Hoci posledné zvesti tvrdia, že Google pracuje na podpore svojej platformy Android Wear na iPhonoch, zatiaľ nič oficiálne vyhľadávací gigant neohlásil. Ale kód, ktorý bol nájdený v jeho firmware poukazuje na to, že na tom Google pracuje už nejakú dobu.

Mohammed Abu-Gabreyyeh, vývojár, ktorý stojí za hackom Android Wearu umožňujúci zariadeniam ako je Moto 360 prijímať notifikácie a hovory z iPhonu tvrdí, že našiel dôkazy o práci Googlu na kompatibilite Android Wearu s iOS zariadeniami vo verzii firmwaru 4.4W.

Je to určite dobré znamenie pre používateľov iPhonov, ktorí dúfajú, že jedného dňa budú môcť používať Android Wear na svojich telefónoch.

Abu-Gabreyyeh ďalej hovorí, že iOS nie je tak uzavretý systém, ako sme si všetci mysleli, a bude možné na zariadeniach s Android Wear prijímať notifikácie a odpovedať na správy.

Verzia firmware 4.4W pre Android Wear sa objavila ešte v októbri minulého roku, čo naznačuje, že Google pracuje minimálne päť mesiacov na podpore pre iOS zariadenia.

V správe, ktorú uverejnil taktiež ešte v októbri The Huffington Post bolo potvrdené, že Google má veľký záujem na podpore zariadení s Anroid Wear na iPhonoch. Objavili sa informácie, že Google plánuje predstaviť podporu na ich tradičnej konferencii Google I / O, ktorá sa koná každoročne v máji.

komentáre
  1. no tak ak bude toto realitou tak potom sa mi splni sen
    hodinky moto360 su podla mna najlepsi kusok spomedzi smart hodiniek
    jablkove mi akosi nesmakuju ale tak iso to bolo z ipadom 1g no a ked som ho videl nazivo nedalo sa odist z predajne bez neho, tak teda neviem

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.