EaseUS MobileSaver pre iPhone, iPad, iPod

Stratili ste kontakty? Pokazil sa vám iPhone? Prípadne ste vymazali fotky, ktoré nemali byť vymazané? Nič nie je stratené. Vo svete Apple existuje pomocník, ktorý vám pomôže tento problém vyriešiť.

MobileSaver  je ľahko použiteľný softvér a je zadarmo. Je výborným pomocníkom pri riešení stratených kontaktov, správ, fotiek, poznámok a mnoho ďalšieho zo všetkých iOS zariadení. Pracovať na iPhone, iPad-e alebo iPod-e je skvelý a dych berúci zážitok.

No strata vašich dát ako napríklad ich nechcené vymazanie, prechod na novší iOS, či samotné fyzické poškodenie zariadenia vie určite tento pôžitok skaziť a vytvoriť nemalé komplikácie. Ak nechcete platiť astronomické čiastky za opravy vášho zariadenia, je EaseUS MobileSaver tá pravá pomoc, ktorú potrebujete. Určite vás zaujímajú aj technické otázky. Aké zariadenie program podporuje? V akých módoch funguje?

EaseUS MobileSaver dokáže obnoviť dáta z Vášho iOS zariadenia (iPhone, iPad, iPod), zálohy z iTunes alebo vášho iCloud účtu.

Obnova vašich dát je možná pre zariadenia:

  • iPhone 6S/6/5S/5C/5/4S/4/3GS.
  • EaseUS MobileSaver-u nie sú neznáme ani iPad-y a to:
  • iPad Air 1/2
  • iPad s Retina Display-om
  • iPad mini 1/2/3
  • iPad Pro
  • iPad 1/2/4

A ak máte aj iPod Touch 4 alebo 5, vaše dáta je možné zachrániť taktiež. Zo všetkých menovaných zariadení dokáže zachrániť údaje ako sú: Kontakty, SMS, História hovorov, Poznámky, Kalendár, Safari záložky a Pripomienky.

Jednou z najlepších vymožeností tohto softvéru je, že dokáže zachrániť aj videá, fotky, iMessage, správy a Camera Roll (zálohované fotky.) Záchrana mediálnych súborov je možná pre iTunes a iCloud zálohy.

Otestovať sme ho samozrejme chceli aj my. Vyhľadali sme si tento program na internete a rozhodli sme sa stiahnuť si najprv verziu pre Mac OS X. Inštalácia prebehla úspešne a rýchlo. Na začiatku nás uvítala pekná úvodná obrazovka, používateľské rozhranie bolo prehľadné, vďaka intuitívnemu ovládaniu ste vedeli kde čo je. Určite by sa nestratil ani nováčik.

Začali sme teda testovať obnovu poznámok a kalendára z iPhone-u 4S. Program ho okamžite našiel, ponúkol nám možnosti čo s ním chceme spraviť. Všetko prebehlo úspešne a ani sme dlho nečakali. Dáta z iPhone-u preniesol do nášho MacBook-u a mohli sme s nimi ihneď pracovať. Rozhodli sme sa prejsť na vyšší level.

Použili sme k tomu iPhone 6 a tentokrát platformu Windows. Kompatibilita taktiež skvelá ako na MacBook-u, všetko prebehlo hladko. EaseUS MobileSaver nás prekvapil kvalitou, funkčnosťou a predovšetkým intuitívnosťou. Ako na OS X , tak aj na Windows platforme bežal tak, ako sa od neho očakávalo.

Čo sa týka podpory pre platformu operačného systému Windows, EaseUS MobileSaver podporuje:

Windows XP,Vista,7,8/8.1, 10, samozrejme s 32 a aj 64 – bitovou architektúrou. Softvér EaseUS MobilSaver podporuje anglický a japonský jazyk.

Program funguje v troch jednoduchých krokoch:

  1. Pripojíte vaše zariadenie
  2. Zoskenujete a nájdete dáta potrebné pre obnovu
  3. Vyberiete si dáta, ktoré chcete obnoviť a už len exportujete

Obrázok

Zistili sme, že tvorcovia tohto softvéru ponúkajú aj technickú podporu. Skúsili sme sa spýtať aj my. Reakcia bola v omnoho kratšom čase ako je pri technickej podpore zvykom a technici sa nám snažili pomôcť problém vyriešiť s veľkým nasadením.

Nezahlcovali nás množstvom technických informácií. Vedeli, že môžeme týmto informáciam rozumieť, ale taktiež aj nemusíme. No ak vám robí angličtina akékoľvek ťažkosti, obráťte sa na MacBlog.sk, komentujte článok a my vám radi poskytneme bližšie informácie a samozrejme pomôžeme.

Na záver môžeme povedať, že aplikácia sa nám veľmi páčila vo všetkých smeroch, splnila a dokonca predčila naše očakávania. Boli sme veľmi spokojný ako rýchlo, jednoducho a efektívne nám pomohla obnoviť potrebné dáta z poškodeného iOS zariadenia.

Free (čiže zadarmo) verzia ponúka obnovu dát do 2GB informácií. Program je zdarma stiahnuteľný, no ponúka aj možnosti jeho kúpy, kde si budete môcť zálohovať viac údajov s väčšou kapacitou.

Osobne už do budúcna vieme, že ak sa nám niečo takéto stane, nebudeme rozmýšľať a okamžite využijeme softvér EaseUS MobileSaver. Z našej strany patrí tomuto softvéru veľký obdiv a kladné pocity z jeho používania.

Samozrejme sám Apple ponúka možnosť zálohovania dát na iCloud a neskôr v prípade potreby aj stiahnutie týchto dát, no myslíme si, že mnoho ľudí túto funkciu nevyužíva, alebo  skôr nepostrehne, že sa im dáta nezálohujú kvôli prekročeniu kapacity 5GB, ktorú využíva väčšina, pretože je zadarmo.

V konečnom dôsledku je MobileSaver perfektné riešenie ako predísť strate dôležitých dát.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.