Chcete zlaté Apple Watch? Tu je spôsob, ako ich získať, aj bez vykradnutia banky

Apple ponúka svoje hodinky v troch edíciách, pričom najprestížnejšou sú Apple Watch Edition. Fanúšikovia tejto značky sú zvyknutí platiť za to najlepšie vysoké ceny, ale Apple Watch Edition s cenou začínajúcou na 11 tisíc eur sú už skutočne mimo dosah väčšiny z nich. Kde je dopyt, objaví sa zvyčajne aj odpovedajúca ponuka, a zlaté Apple Watch sú toho dôkazom. Netrvalo dlho a už sa objavilo niekoľko spoločností, ktoré ponúkajú zlaté Apple Watch za zlomok ceny tých od Apple. Jednou z nich je firma The Time Preserve, ktorá sa už dvadsať rokov venuje obnovovaniu hodiniek. Prispôsobuje sa aj súčasným trendom a do ponuky zaradila elektrolytické pokovanie Apple Watch – inými slovami prerobenie Apple Watch z nehrdzavejúcej ocele (stredný model) na zlaté Apple Watch.

Zlaté Apple Watch nemusia stáť ako nové auto

Nejde pritom o žiadnu imitáciu, Apple Watch budete mať skutočne obalené v zlate, len jeho množstvo bude oproti Apple Watch Edition menšie, približne 5 až 6 mikrónov hrubá vrtsva. Pri pohľade na ne to však nespoznáte. Ceny sa pohybujú od 550 do 650 dolárov, v závislosti od toho, čo všetko chcete mať pozlátené. Celá práca trvá približne týždeň a v ponuke je aj ružové zlato. Podobnú službu ponúka aj Watchplate a postupne budú určite pribúdať aj ďalšie spoločnosti. Jediným problémom sa zdá byť záruka, ktorá po podobnom zásahu nemusí byť uznaná.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.