Budú sa dať raz vymazať z iOS aplikácie od Applu ?

V 20 minútovom rozhovore pre portál BuzzFeed, Tim  Cook prezradil nejaké podrobnosti o plánoch do budúcnosti. Okrem iného spomenul, že niektoré predinštalované aplikácie sa možno budú dať vymazať.

Budú sa dať raz odstrániť z iOS aplikácie od Applu_01

Generálny riaditeľ Applu ale dodal, že to nebude také jednoduché a nie všetky predinštalované aplikácie sa budú dať odstrániť. Niektoré programy sú hlboko integrované do iOS a s tými bude problém.

„This is a more complex issue than it first appears,” he says. “There are some apps that are linked to something else on the iPhone. If they were to be removed they might cause issues elsewhere on the phone. There are other apps that aren’t like that. So over time, I think with the ones that aren’t like that, we’ll figure out a way [for you to remove them]. … It’s not that we want to suck up your real estate, we’re not motivated to do that. We want you to be happy. So I recognize that some people want to do this, and it’s something we’re looking at.”

V priebehu času sa počet aplikácii od Applu stále rozrastá a do nového iOS 9 pribudnú ďalšie, ako napríklad iCloud, Moji Priatelia alebo Nájdi môj iPhone. Pre niektorých používateľov sú to vítané funkcie, ale možnosť odinštalovať aplikácie od Applu by určite uvítali najmä majitelia 16 GB modelov.

Okrem iného Tim Cook spomenul ako mu 3D Touch pomáha pri práci, alebo že iPad Pro môže raz nahradiť počítače. Článok stojí za prečítanie a pokiaľ vám angličtina nerobí problém, celý ho nájdete tu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.